Çan'da 'Dünya Gıda Günü' Etkinliği Düzenlendi Çan'da 'Dünya Gıda Günü' Etkinliği Düzenlendi

 Değişen Başkanları ziyaret eden  AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, başarılar dileyerek partinin yeni dönemde daha da güçleneceğini vurguladı. 
Yerel seçimlerin ardından hem genel merkezde hem de il ve ilçelerde değişime giden AK Parti’de İl ve İlçe başkanları değişmeye başladı. Çanakkale’de de yaşanan değişim, İl Başkan başta olmak üzere İlçe başkanları ve teşkilatlarda değişimler yaşandı. Yaşanan değişim sonrası göreve gelen yeni başkanları ve yönetimlerini ziyaret eden  AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti  merkez ilçe başkanı Recep Ragıp Barış ve AK Parti merkez İlçe teşkilatını ziyaret etti.  İl Başkanlığı Toplantı Salonunda üyelerle bir araya gelen Gider bir konuşma yaparak  “Bu gün yenilenen merkez ilçe başkanlığımızı ziyaret ettik.  Recep Başkan ve ekibine şimdiden başarılar diliyor ve inanıyorum ki, bu güne kadar partinin her kademesinde görev yapmış, her aşamada var olmuş biri olarak ekibiyle birlikte  çok güzel işler yapacak. Biz geçtiğimiz  dönemde Aynur başkanın çok güzel işler yaptığına ekibiyle birlikte şahitlik ederiz ve inanıyoruz ki bu dönmede Recep Başkan da aldığı bayrağı çok daha iyi yerlere çok daha ileriye götürecek. Ben Recep başkanın il başkan yardımcılığından sonra  mahalle başkanlığını da yaptığına şahidim yani her hangi bir görev ayırmaksızın  partisi ve memleketi için elinden ne geliyor ise yapan bir arkadaşımız . Oluşturduğu ekibi de gördüm onlarda beni mutlu etti”  dedi. 
Bu ekip bayrağı en yükseğe taşıyacaktır
Gider, Merkez İlçe Başkanı ve AK Parti teşkilatlarına güvendiğini de vurguladığı açıklamasının devamında, kurulan ekiplerin bayrağı en yükseğe çıkaracağını dile getirerek “Bizim hizmet etmek için kişilerle  uğraşma, kişilerle var olama lüksümüz  yok . Siyaset genişleyerek yapılmak zorundadır, siyaset sokaklarda insanlarla yapılmaktadır ve inanıyorum ki bu ekip sokakla birlikte siyaset yapıp siyaset bayrağını en yukarlara taşıyacaktır ben kendilerine şimdiden başarılar diliyorum ve inanıyorum ki il başkanımız Ömer Faruk beyin başkanlığında  önümüzdeki dönem çok daha güzel işlere imza atacalar hayırlı  uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Cuma Deren